Vi driver et lite oppdrett av border collie og golden retriever etter jakt linjer.
Jeg har ikke som mål å ha "flest mulig kull", men å ha kull når jeg føler vi har noe å tilføre rasen.
Border collie er rasen som har ligget mitt hjerte nærmest siden jeg kjøpte min første i 2000, men for 4 år siden så kom Kanutten inn i livet å snudde det litt på hode. Jeg ELSKER å jobbe med henne og digger attituden og arbeidsviljen og det er dette jeg ønsker å føre videre.

Mentalt friske og stabile hunder er også veldig viktig for oss så vi legger lite vekt på utstilling da dagens utstillingsideal står i stor kontrast til hva vi selv ønsker. Vi ønsker slanke, arbeidssomme, mentalt friske hunder, men stiller hundene på utstilling som forstår våre idealer både med border collien og golden retrieveren.

Vi forventer at alle som kjøper hund av oss bruker de aktivt i hverdagen så vi selger ikke til dere som kun ser etter rene familiehunder uten at dere forstår hvor aktiv både jaktgolden og border collien er.. Dette er hunder fra begge raser med høy motor og som fortjener både fysisk og psykisk stimuli i hverdagen.


Når vi planlegger å ha kull så er det fordi vi gjerne ønsker oss en hund fra den kombinasjonen selv. Jeg er aktiv i konkurranseverden å ønsker selvfølgelig å utvikle meg med flere hunder.

Vi tar imot mail og setter deg gjerne opp på valpeliste, men det betyr på ingen måte at du er sikret valp.
Vi møtes når valpene er født og tar det derfra. Vi forbeholder oss også retten til å velge hvilken valp som skal til hvilket hjem.
Det betales da et depositum på 5000,-
Du får igjen depositumet om det fra vår side ikke blir valp.

Valpene flytter til nye eiere når de er ca 8 uker.
Jeg er utdannet instruktør så jeg hjelper gjerne de valpekjøperene som ønsker det - uansett problemstilling. Alle valpekjøpere får også free of charge livslang tid på våre online hundekurs så lenge hunden lever.
Vi ønsker nemlig at dere skal få en best mulig start på livet.

72812208_10218726677933975_2059271719889141760_n