Camp Alpha`s D kull

Sommer/høst 2020

Etter nøye overveininger - nøye planlegging og enda mere tenking - så har vi valgt å gjenta parringen med han som ga oss 7 flotte fine valper forrige gang med Kanutten.
Jeg digger denne linja og jeg synes det er fantastisk å se hvor fine det første kullet er i ferd med å bli. Arbeidsjern til 1000, men samtidig en fantastisk avknapp når det trengs. De er sosiale, utadvente og nydelig lynne.
Det er derfor med stor glede jeg kan fortelle at vi har fått JA til å bruke denne fantastiske hannhunden igjen.  Pappa`n til Abbe er en av mine all time favoritter. Det er en av de mest fantastiske golden retriverene jeg har sett i jobb noen gang!  Han het Vassruggens Åge Mjödvitner. Han oppnådde utrolig mye i sin karrere. Lp champion - og en drøss med titler i jakt. Søsteren hans var også på det norske landslaget i lydighet. Jeg ser igjen mye av dette i Abbe og er så heldig å få bruke han enda en gang.

Denne gangen - om det kommer mange nok - så skal det minst  1 ut på fòravtale og 1 blir forhåpentligvis igjen her ;)

Skulle du være intr i valp etter denne herlige kombinasjonen - ta kontakt!


Forventet løpetid på Kanutten - august/september 2020


CAMP ALPHA`S D KULL

Kennel Lurhaugs Violetta Violette - aka Kanutten og Aqua seer`s First fighter - AKA Abbe

66704556_10218033179636951_6520346979141156864_n

Kennel Lurhaugs Violetta Violetta
Kallenavn – Kanutten
Oppdretter
– Synnøve og Sigbjørn Matre, Sandeid
Født 26 januar 2016
HD:  Fri (B)
Albuer  - O/0
Regnr – NO33209/16

 Konkurrerer i rally lydighet med opprykk til KL 3
August 2017 ble hun (uoffisiell) Norgesmester i frisbee freestyle – kun 1.5 år gammel
Juli 2018 ble hun Europamestrer i "Fetch it" (Distanse) i sin klasse og Nr 2 over all sammenlagt. RÅTASS!

I tillegg så konkurrerer hun i Rally lydighet og er i skrivende stund i KL 3. Har det ikke travelt så vi kryper sakte oppover i klassene Må ha tid til å konkurrere også og det har desverre ikke vært så mye av det som vi ønsker.

Hun er et arbeidsjern til 10000!! men også en fantastisk avknapp inne. Jobber når det trengs, men også god på å skru av når det trengs. Er ekstremt stabil mentalt. Er med på alt av show vi har uten å vike en mine om det er 20 eller 200 som ser på.
Hatt 1 kull - kom 7 fantastisk fine valper!

Hun har blitt en råtass på triks og virkelig en drøm å jobbe med!
Rå på drakamp og ELSKER godbiter.
Matchvekten hennes ligger på ca 20 kg.

kanuttenshowbiz

Aqua seer`s First Fighter
Kallenavn – Abbe
Oppdretter
– Kenne Aqua seer`s - Sverige
Født 2014
Regnr – SE23294/2014

Jeg tilbragte noen dager i fjor sommer med familien til Abbe - og da Abbe selvsagt - og han er virkelig en fantastisk hannhund! Sterk mentalt, fin familiehund, råtass på jakt og enkel å ha rundt seg i hverdagen. Og ikke minst - han er sønn av min ultimate favoritt - Whip!
Jeg fikk på den tiden jeg var der se hvordan han jobbet å det var helt mindblowing! En arbeidskapasitet som var helt rå, men også en fantastisk avknapp inne sammen med familien.
Det er med stor glede jeg får lov til å gjennta parringen med denne herlige, nydelige hannhunden.

Han er litt tyngre enn Kanutten og litt mørkere i fargen. Avkommende hans er litt forskjellige i fargen fra forrige kull med Kanutten.

abbe8